La Federació / Tennis Platja Organitza

Organitza un event

Organitza un Campionat

La Federació Catalana de Tennis ofereix a tots els clubs d’arreu de Catalunya la possibilitat d’organitzar una prova dins del “Circuit Català de Tennis Platja”. Si formes part d’un club de tennis, t’animem a organitzar una activitat de tennis platja i que els amants de tennis o pàdel, puguin experimentar i conèixer el tennis platja!

Guia organitzativa
L’Àrea de Tennis Platja de la FCTennis ha elaborat una “Pauta per organitzar campionats de Tennis Platja”, esperem que us sigui útil.
Tota la informació »

Normativa i reglamentació
Tota la informació »

 

Activitats de promoció

Si formes part d’un club de tennis, t’animem a organitzar una activitat de promoció de tennis platja i que els amants de tennis o pàdel, puguin experimentar i conèixer el tennis platja!

Material de prèstec
Disposem d’un programa de Material de Prèstec. Emplena el formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Tota la informació »

 

Cursos de formació

Properament informarem de cursos o monogràfics, formació teòrico-pràctica que tindrà l’objectiu de formar i ampliar coneixements per als tècnics/ques de tennis platja en camps relacionats amb la docència i l’entrenament del tennis platja.

En aquest apartat hi inclourem totes aquelles activitats docents de formació i reciclatge per a tots aquells tècnics que volen actualitzar coneixements en diferents àmbits relacionats amb l’esport del tennis platja.

Si voleu que us mantinguem informats tant bon punt es disposi de les dates i opcions relacionades en Cursos de Formació de tennis platja, posa’t en contacte amb nosaltres

 

Inicia’t al Tennis Platja

Si has jugat a tennis, pàdel o a pales a la platja, segur que el Tennis Platja et seduirà!
Vols conèixer aquest esport i provar-lo, aquí et donem tota la informació.

Segueix-nos a xarxes socials

Més informació

Federació Catalana de Tennis

Passeig de la Vall d’Hebrón, 196,

08035 – Barcelona.

Tel. 93 428 53 53

Fax. 93 428 55 45.

E-mail: tennisplatja@fctennis.cat