La Federació / PLA DE SOSTENIBILITAT FCT

PLA DE SOSTENIBILITAT FCT

L’excel·lència en la gestió és el gran objectiu de la Federació Catalana de Tennis i, avui en dia, no podem obviar els aspectes mediambientals per assolir-la.

És per aquest motiu que des de la FCT hem desenvolupat el nostre Pla de Sostenibilitat; volem ser agents actius del canvi i treballar per un món més respectuós amb el planeta.

Les diferents mesures  plantejades s’executaran en totes les nostres activitats, tant a nivell administratiu com esportiu, aquest any 2022.

ACCIONS FCT

Les diferents accions proposades, giren al voltant de la reducció de materials d’un sol ús, reutilització i reciclatge.

 1. Aigua en envàs reciclables: L’aigua que facilitarem als jugadors que participen en les competicions organitzades per la FCT, serà de l’empresa que compta amb l’envàs i l’embalatge més sostenible del mercat: 91% d’origen vegetal, petjada de carboni reduïda a zero, etiquetatge FSC i 100% renovable.
 2. Reciclatge de pilotes: facilitarem als clubs la recollida de les pilotes usades per a donar una segona vida al material, així com els pots de les mateixes.
 3. Reciclatge cordatge: Facilitarem als clubs la recollida del cordatge usat. Al ser material Polièster, és pot reciclar i donar-li una nova vida.
 4. Acords amb proveïdors ambientalment responsables: trofeus, merchandising, lones publicitàries, etc.
 5. Oficina verda:
  1. Minimitzar ús del paper
  2. Paper reciclat
  3. Reutilització tòners impressores
  4. Ús de productes de manteniment i neteja biodegradables

PROVEÏDORS OFICIALS PLA DE SOSTENIBILITAT FCT