Notícies

Campionat Provincial Benjamí per Equips 2014 “Una base que convida a la il•lusió”

El primer equip masculí del CT Tarragona va aconseguir el títol de Campió Provincial per Equips Benjamins després de superar a la final al CE Amposta a l’emoncionant doble decissiu. En categoría femenina, el CT Serramar va aixecar la copa de les campiones al vèncer en una altra eliminatòria d’infart a les jugadores de l’equip “A” del CT Tarragona.

Després de més de dos mesos de competició, aquest passat dissabte 14 de juny va finalitzar una de les proves més interessants que es celebren a la província de Tarragona. Amb més de 20 equips d’arreu del territori, el CAMPIONAT PROVINCIAL BENJAMÍ PER EQUIPS, que es composa d’una primera fase de lligueta i d’una fase final amb els millors equips i que, en aquesta edició, ha tingut com a seu les instal·lacions del CT Tarragona.

La fase final, que va començar amb una cerimònia d’inauguració a la qual van desfilar tots els clubs participants, amb un lliurament d’obsequis per a tots els jugadors i un clínic amb els millors jugadors de l’Acadèmia Costa Daurada i de les millors jugadores de l’escola de competició del club, ens va deixar mostres del bon moment de forma pel qual està passant la base del nostre tennis provincial gràcies a la bona feina que fan els nostres clubs.

Copia de DSC_0082

Share