La Federació / Minitennis

Minitennis

Què és el MINITENNIS al Carrer?

El Minitennis al Carrer és una jornada recreativa orientada principalment per a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys però destinada a totes les edats, iniciats o no en el tennis, que es realitza arreu de Catalunya. Uns dels objectius fonamentals de la FCT és difondre l’esport del tennis fora del context propi d’una instal·lació esportiva o club de tennis. Fins el moment, més de 45.000 nens i nenes han participat en aquest tipus d’activitat.

Apropem l’esport a nens i nenes

A través del Minitennis els nens i nenes s’apropen al món de l’esport d’una forma lúdica i divertida, relacionant-se amb altres nens i nenes de la seva edat així com amb monitors dels clubs i entitats esportives de la població.

A més de tenir un primer contacte amb el tennis, durant tota la jornada es fan diversos jocs i proves d’habilitat per fer l’activitat més atractiva i divertida. A vegades, també puntualment, amb la presència i col·laboració d’esportistes coneguts. Pistes i material utilitzat: L’estructura de l’activitat es cobreix amb paravents i pancartes dels patrocinadors, fent molt atractiu i segur el recinte de joc. Les pistes de minitennis tenen un espai aproximat de joc de 12 x 6 metres. Es marquen amb cinta adhesiva sobre el paviment del carrer o del lloc on es desenvolupa l’activitat. El material utilitzat consisteix en xarxes, raquetes i pilotes de minitennis i material alternatiu per als més petits.

Organització de l’activitat

Uns dels requisits bàsics per realitzar aquest tipus d’activitat és la col·laboració entre els clubs de la zona i l’Ajuntament. Cada institució implicada col·laborarà en unes accions determinades. Abans de l’actuació es realitza un primer contacte amb la persona responsable, ja sigui del Club, Ajuntament, Centre Comercial, etc. Un cop finalitzada, el tècnic responsable realitza un informe de l’activitat..

Com solicitar-ho

Per poder fer un minitennis al carrer cal que us poseu en contacte amb la FCT i us farem arribar les sol·licituds corresponents i us assessorarem convenientment.

Més informació

Federació Catalana de Tennis
Passeig de la Vall d’Hebron, 196
08035 – Barcelona
Tel. 93 428 53 53
Fax: 93 428 55 45
E-mail: docencia@fctennis.cat