Almarza i Cortés, campions del XI Tennis i Cultura al CT Lleida

El cap de setmana del 14 i 15 de març es van disputar les finals del XI Torneig Tennis i Cultura que organitza el Club Tennis Lleida. En total van ser una cinquantena de nois i noies de categoria benjamí els que durant un mes i mig van competir. En categoria masculina, el campió va ser Víctor Almarza, que va superar a la final Iker Rubiella per un resultat de 6-4 i 6-3. Almarza venia de guanyar en semifinals a Javier Aguarón, i Rubiella a Adrià Zaragoza. Adriana Cortés es va proclamar campiona en categoria femenina en guanyar a Laia Larrosa per 6-2 i 6-2 a la final. En semifinals, Cortés es va desfer de Sofia Baraldés, i Larrosa de Rocío Roig. Destacar el bon moment de les jugadores benjamines del Club Tennis Lleida, amb la presència de tres jugadores del club a les semifinals. En el cas dels quadres de consolació, Sergi Viles es va proclamar campió en desfer-se a la final de Víctor Rue per 6-2 i 6-2. D’altra banda, Julia Manech va fer el mateix contra Elena Noguero per 6-1 i 7-6, aconseguint d’aquesta manera el títol de campiona de consolació femenina.