MIN LIU I POL DEL CASTILLO, CAMPIONS DE CATALUNYA ABSOLUT

Min Liu i Pol Del Castillo han estat els campions del 116è Campionat de Catalunya Absolut – 42è Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”, que ha repartit 3.000 € en premis i que s’ha celebrat al llarg de tota la setmana al Club Tennis Barà.

En la prova femenina, Min Liu, segona cap de sèrie del torneig, es va imposar en la final a la màxima favorita per alçar el trofeu, la tennista del CT Reus Monterols Yleymi Luciana Muelle per 6/4 6/3. Yleymi no havia perdut cap set en tot el campionat, mentre que Liu havia hagut de patir de valent per imposar-se a Nadja Bay en les semifinals (6/2 3/6 6/4). Totes dues jugadores ens van regalar una gran final, però Liu va estar més encertada en els moments decisius per acabar enduent-se el matx i el títol.

La final masculina enfrontava a Marc Ros i Pol Del Castillo. El primer venia de guanyar després d’una gran remuntada contra el primer cap de sèrie, Roger Ordeig. El jugador del CT Tarragona, per la seva banda, havia superat al segon favorit, Marcel Miralles. Com es preveia, la final va ser molt igualada. De fet, es va acabar decidint en el tercer set (6/2 2/6 6/2).

La dupla formada per Luis Agulló i Iñigo Villacampa, tercers favorits, es van proclamar campions del Dobles Masculí en imposar-se a Marcel Miralles i Arnau Valls (7/6 6/2). Els guanyadors del Dobles Mixt van ser Marcel Miralles i Yleymi Luciana Muelle, que van vèncer a Sergio Paulo Bastos i Alexia Paula Bastos per 7/5 6/1.