INÉS LEÓN I TITO CHAVEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA JÚNIOR

El Club Tenis Andrés Gimeno ha estat l’escenari del 13 al 21 d’abril del Campionat de Catalunya Júnior, que enguany ha comptat amb la participació de més de 200 tennistes entre les cinc proves que s’han disputat.

En el quadre femení, la campiona ha estat la jugadora del CT d’Aro Inés León, que partia com a dotzena favorita. En la final, es va imposar a Marta Ferrer per un doble 6/2. Per la seva banda, la final de la prova masculina va enfrontar als dos màxims candidats a aixecar el títol, Álvaro Jiménez i Tito Chavez. Finalment, va ser Chevez, segon cap de sèrie, qui es va endur el títol en la prova masculina després de superar al tennista del RCTB-1899 en un duel molt competit que es va decidir en la tercera mànega, per 6/4 5/7 6/1.

En el dobles femení, Olívia Graupera i Maria Pares es van proclamar campiones en vèncer a Ivet Sala i Natàlia Madrid per 7/5 6/2. Molt més ajustada va ser la final de la prova masculina, on Arnau Antón i Pol Puig van haver de suar de valent per guanyar a la parella formada per Robert Watzka i Hugo Ruiz (2/6 6/2 10/8). En el dobles mixt, Martina Bota i Iker Callone van superar als màxima favorits, Benjamín Pérez i Alice Chatiliez (6/4 6/4).