Garbiñe Muguruza, campiona de l’ITF de Vinarós

La tennista catalana del CT Barcino, Garbiñe Muguruza, ha guanyat el seu primer títol professional en imposar-se a la final del torneig de Vinarós (Castelló) una prova del ITF Women’s Circuit dotada amb 10.000 $ en premis i disputada en pistes de terra batuda.

Muguruza, que tot just acaba de fer 16 anys, va aprofitar perfectament la invitació que li va oferir l’organització del torneig per aconseguir aquest títol quan encara es una tennista de categoria cadet.

La jugadora del CT Barcino es va imposar a la final a la tennista representant de Bosnia i Herzegovina, Ema Burgic, per 6/2, 3/0 i abandonament. En el seu recorregut pel torneig, Garbiñe Muguruza va superar en segona ronda a la francesa Laura Thorpe, primera favorita, per 7/5 i 6/0 i posteriorment a la romanesa Platoni a la holandesa Tamaela.
Aquesta sensacional victòria ha arribat a la segona, desprès que aquesta mateixa temporada, la de Santa Coloma perdés la final del torneig ITF d’Antalya-Manavgat, a Turquia.