Notícies

Parra, subcampiona al WTA d’Acapulco (Mèxic)

La tennista valenciana del RCT Barcelona-18990, Arantxa Parra, va disputar la final del “Abiero Mexicano TELCEL P/B HSBC”, un torneig WTA dotat amb 220.000$ i jugat en pistes de terra batuda a la localitat mexicana d’Acapulco.

Parra, sisena favorita,  no va poder arrodonir la seva gran actuació i va caure a la final davant la quarta cap de sèrie, la jugadora argentina Gisela Dulko que es va imposar per 6/3 i 7/6 (5).

Per disputar la final la nostra jugadora havia deixat fora de competició a l’austríaca Sybille Bammer en primera ronda i a la ucraïnesa Lesia Tsurenko en segona. Ja a quarts de final, Parra va derrotar a la seva companya de club, la gallega Lourdes Domínguez, per 2/6, 6/3 i 6/2 mentre que a les semifinals va superar a la sueca Johanna Larsson per 6/2 i 6/0.

Dulko es va classificar pel darrer partit en superar a les semifinals a la també valenciana Anabel Medina per 6/0 i 6/2, impedint d’aquesta forma una final entre tennistes espanyoles.

Parra, fent parella amb Lourdes Domínguez, també va diputar la final de dobles en la que les nostres jugadores van caure derrotades per 3/6, 6/1 i 10-4 per la parella formada per la ucraïnesa Mariya Koryttseva i la romanesa Raluca Olaru.

Aranta Parra (esquerra), finalista del WTA d'Acapulco.

Share