Pablo Carreño guanya l’ITF de la Real Sociedad Club de Campo de Murcia

El tennista asturià del RCT Barcelona-1899, Pablo Carreño, sisè favorit, es va proclamar campió del torneig ITF Futures disputat a la Real Sociedad Club de Campo de Murcia, una prova dotada amb 10000$ en premis.

Carreño es va imposar a la final al tennista andalús del RC de Polo, Pablo Santos, tercer cap de sèrie, que va haver d’abandonar per problemes físics quan perdia per 1 joc a 0 al primer set.

Per arribar a la final, Carreño s’havia imposat a Mazon en primera ronda i a Juan Lizariturry en segona. Ja a quarts de final, l’asturià  va derrotar al segon favorit, el jugador del CT Barcino, Sergio Gutierrez, per 7/6(5) i 6/4 i a semifinals va superar al valencià David Estruch per 6/2 i 6/0.

Per la seva part, Santos va derrotar a Marc Fornell i Carles Poch en les dues primeres rondes. A quarts de final va superar a Pablo Martin per 7/5 i 6/2 i a les semifinals es va imposar al vuitè cap de sèrie, el tennista del Cercle Sabadellès-1856 Miguel Ángel López, per 7/6(3) i 6/4.

Aquest es el segon títol de la temporada per a Carreño que ja havia guanyat el torneig disputat al CT Ca’n Simó de Cala Millor a Mallorca.

Pablo Carreño, del RCT Barcelona-1899, campió de l'ITF Murcia-2.