Notícies

Marc Milà, finalista del Màster del NIKE Junior Tour

El jugador del CE Laietà, Marc Milà, segon cap de sèrie de la competició, s’ha classificat per a disputar la final aleví del Nike Júnior Tour International Masters 2010 que s’està disputant a San Salvador de Bahamas.

Menys sort ha tingut el jugador del CT de La Salut, Eduard Güell, màxim favorit de la competició, que ha caigut eliminat a les semifinals en perdre amb el suïs Marko Osmakcic per un ajustat marcador de 7/6(3), 6/7(5) i 7/5. Osmakcic, que no és cap de sèrie, va evitar d’aquesta forma una final entre jugadors catalans.

Per arribar a la final, Milà va derrotar en segona ronda al representant d’Emirats Arabs Units, Alexei Popyrin, al que va es va imposar per 6/2 i 6/4. A vuitens de final, el nostre jugador va superar al marroquí Youseff Lahlou per 7/5, 3/6 i 6/1 mentre que a quarts de final va guanyar a l’ucraïnès Daniil Zarichansky per 7/5 i 6/4. En partit de semifinals Milà va derrotar al sisè favorit, l’hongarès Mate Valskuz per 6/4 i 6/3.

En categoria femenina, la olotina Julia Payola, segona cap de sèrie, no va poder superar els quarts de final en perdre amb la marroquina Zainab El Houari, cinquena cap de sèrie, per 6/1 i 6/2.

Pel que fa a la resta de tennistes espanyols cal dir que Alberto Barroso va caure als vuitens de final del quadre d’infantils on va perdre per 4/6, 6/4 i 6/4 davant l’italià Baldi  i la valenciana Sara Sorribes no va poder superar els quarts de final i va ser eliminada per la segona favorita, l’israeliana Valeria Patiuk per 2/6, 6/2 i 6/2.

Marc Milà.

Share