Notícies

Julia Payola guanya el “IV Nike Junior Tour” del CT Valldoreix

La tennista del CT Olot, Julia Payola es va proclamar campiona infantil del “IV Nike Junior Tour” que es va disputar al CE Valldoreix, el segon dels tornejos puntuables pel circuit disputat enguany.

La gironina, que va derrotar a la final a la burgalesa Ana Roman per 6/3 i 6/4, havia arribat al darrer partit en superar a les semifinals a la tennista del Topten TC, Aliona Bolsova, per un ajustat 6/3, 6/7 i 6/3.

Per la seva part, Roman s’havia desfet de la catalana Paula Badosa, del CT Barcino, que va haver d’bandonar per problemes físics desprès d’haver guanyat el primer set per 6/2.

En categoria masculina, el triomf va ser pel mallorquí Jaume Antoni Munar en superar a la final al valencià Pedro Martínez Portero per 6/2 i 6/2.

Pel que fa a les competicions per alevins, la victòria en fèmines va ser per a la suïssa Rebeka Masarova que va derrotar a la final a la jugadora d’Avila, Paula Arias, per 1/6, 7/6 i 6/3. El títol masculí va ser per al murcià Andrés Fernàndez en derrotar a la final al tennista gironí del CT de La Salut, Marc Roura, per 7/6, 6/7 i 6/4.

Julia Payola, Campiona del IV Nike Junior Tour del CE Valldoreix.

Share