Guillermo Olaso, campió del 7è Open Internacional de Sant Cugat

El tennista basc del CT Barcino, Guillermo Olaso es va proclamar campió del 7è Open Internacional de Sant Cugat, una prova del circuit ITF Futures dotada amb 10000$ en premis que es va disputar a les pistes de terra batuda del CN Sant Cugat.

Olaso, primer favorit de la competició es va imposar a la final al segon cap de sèrie, el tennista del RC de Polo, Pablo Santos, per 6/2 i 7/5.

Per arribar a la final, Olaso es va imposar a David Canudas en primera ronda i al luxemburguès Mike Vermeer en segona. A quarts de final va deixar fora de competició al canadenc Steven Díez en derrotar-lo per 7/5 i 6/2 i a les semifinals va eliminar al tercer favorit, el balear Pedro Clar a qui va vèncer per un ajustat marcador de 1/6, 6/3 i 6/2.

Per la seva part, Santos  es va clasificar per a la final en guanyar a les semifinals al quart favorit, l’asturià Pablo Carreño.

Aquest es el segon títol de l’any per a Guillermo Olaso que ja havia guanyat l’ITF Futures de Minsk (Bielorrússia) i representa el cinquè de la seva carrera.

El triomf en la prova de dobles va ser per a la parella formada per Pablo Santos i  el jugador del Cercle Sabadellès-1856, Miguel Angel López, que va derrotar a la final al doble format per l’extremeny Carlos Calderón i el català Gerard Granollers per 6/1 i 6/3.

Finalistes 7è Open Internacional Sant Cugat.