Notícies

Èxit del tennis català al Masters del Nike Junior Tour

 Dos campions i un finalista en quatre categories és el sensacional resultat aconseguit pels jugadors catalans en el Masters del Nike Junior Tour que es va disputar a l’Ibiza Club de Campo aquest cap de setmana.

La competició reunia als vuit millors classificats en el Nike Junior Tour de cadascuna de les categories, aleví i infantil, i en totes elles teníem presencia de jugadors catalans.

En categoria aleví infantil, la tennista del CT Olot, Julia Payola, es va proclamar campiona en derrotar a la final a la jugadora de la Federació de Tennis de les Illes Balears, Valeria Gorlats per 6/4 i 6/1.

El recorregut de Payola va ser extraordinari ja que va haver de jugar una eliminatòria prèvia en la que es va desfer de la canaria Marta Cañas per 6/2 i 6/2. En el segon partit va superar Beatriz López per 6/1 i 6/1 i a semifinals la catalana va derrotar a la primera favorita, la jugadora del Circulo de Recreo de Torrelavega, Cristina Bucsa per 6/3 i 6/1. L’altre tennista catalana, la representant del CT de la Salut, Alba Cortina, va caure en primera ronda davant Gorlats per 6/4 i 6/3.

Pel que fa a l’aleví masculí, el campió va ser el tennista del CT de la Salut, Eduard Güell, que es va imposar a la final al jugador del Club Deportivo Mendizorroza, Carlos Divar, segon cap de sèrie,  per 3/6, 6/3 i 6/4.

El jugador de Roses va derrotar en primera ronda el representant del CT Ciutadella, David Català, per un ajustat6/7(4), 7/6(4) i 6/2.

A les semifinals, Güell es va trobar amb el primer favorit, el jugador del CE Laietà, Marc Milà, que en primera ronda s’havia desfet del jugador del CT de la Salut, Pol Amoros per 6/2 i 6/4. En aquesta ocasió, Güell va superar Milà per 7/5 i 6/1 i es va classificar per a la gran final on va arrodonir la seva actuació. La concentració de tennistes catalans en la part alta del quadre va impedir una hipotètica final catalana.

En categoria infantil masculina, el tennis català contava amb dos representants, Dennis Uspensky del CE Laietà i Robert Herrera del CT Barcino. Uspensky va perdre en primera ronda davant Miguel Álvarez per 6/3, 2/6 i 6/3. Per la seva part, Robert Herrera va derrotar en primera ronda al primer favorit, Pedro Domínguez, per 6/7(3), 7/5 i 7/5. A semifinals, Herrera es va imposar a Ibai Gomez per 6/3 i 7/6. Ja a la final, el català va acabar cedint davant l’extremeny Alberto Baroso, segon favorit, per 6/3 i 6/3.

Finalment, en categoria infantil femenina, el tennis català estava representat per la tennista del CT Sabadell Marina Guinart i per Ariadna Martí del Topten TC. Guinart va perdre en primera ronda amb la segona favorita, l’alacantina Maria Martínez mentre que Martí també va caure en primera ronda amb la jugadora del CT Medina del Campo, Àngela Lorenzo.

Finalistes catalans del Masters Nike Junior Tour 2010

Share