Estrella Cabeza-Candela guanya el “XI Trofeu Ciutat de Mollerussa”

La tennista andalusa del CT Barcino, Estrella Cabeza-Candela va fer honor a la seva condició de màxima favorita i es va proclamar campiona d’aquesta prova del “ITF Women’s Circuit” dotada amb 10000 i disputada a les pistes de terra batuda del CT Mollerussa.

La nostra representant, que va mostrar una gran superioritat en el decurs de la competició en la que no va cedir ni un sol set, va derrotar a la final a la ucraïnesa Yevgeniya Kryvoruchko, que no era cap de sèrie, per 6/2 i 6/4.

Per arribar a la final, Estrella havia derrotat en semifinals a la tercera favorita, la russa Marta Sirotkina per 6/0 i 6/1 mentre que Kryvoruchko havia donat la sorpresa en superar a la segona favorita, la israeliana Keren Shlomo, per 7/5 i 6/3.

Aquest és el primer títol de la temporada per a la tennista sevillana i el setè aconseguit en la seva carrera.