Notícies

Espectacular Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja

Want to translate this?

10 anys del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

El passat cap de setmana, la platja Nova Icària de la ciutat de Barcelona, va acollir una nova edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja. Aquesta, era una edició molt i molt especial per al #TennisPlatjaCatalà, donat que es complien 10 anys del Torneig. A més a més, el torneig estava emmarcat dins els actes del 25è aniversari del JJOO de Barcelona 92.

Aquest any el #BeachTennisBCN6500, ha donat un pas endavant dins el ITF Beach Tennis Tour, donat que ha incrementat el seu Prize Money fins als 6.500$, convertint-lo en el segon torneig de Tennis Platja més important de l’Estat espanyol i posicionant Barcelona i Catalunya dins el mapa mundial d’aquest esport. Aquest salt, a més a més, ha suposat també un pas endavant a nivell organitzatiu.

 

140 participants, 15 pistes i més de 150 partits

A nivell esportiu, més de 140 participants provinents de Brasil, Aruba, Alemanya, Russia, Italia, França, Portugal, Suissa, Venezuela, República Checa, Espanya i del #TennisPlatjaCatalà, van omplir les 15 pistes de la Platja de Nova Icària, durant tot el cap de setmana, en que es va viure una gran espectacle esportiu amb més de 150 partits.

 

Més de 1.000 fotos!

Disposem d’un àlbum fotografic de més de 100 fotos. Esperem que t’agradin!  😉
Àlbum fotogràfic »

 

Vídeo resum

Vídeo resum #BeachTennisBCN6500 »

 

 Quadre d’honor #BeachTennisBCN6500

Masculí
Campions: BOLLETTINARI / IRIGARAY
Finalistes: BENUSSI / CHIODIONI
#BeachTennisBCN6500 – Resultats Dobles Masculí »

Femení
Campiones: CASADEI / NOBILE
Finalistes: CHUBAROVA / KAMENETCKAIA
#BeachTennisBCN6500 – Resultats Dobles Femení »

Per arrodonir el gran cap de setmana de Tennis Platja, es va celebrar també el Open Nacional Barcelona, que va ser també un gran èxit de participació

 

Quadre d’honor Open Nacional

Masculí
Campions: TORRES / BECERRA
Finalistes: CATCHOT / CAMPILLO

Femení
Campiones: GAMELL / PORTEIRO
Finalistes: REBULL / SANTANA

 

Agraïments

La Federació Catalana de Tennis, organitzador del #BeachTennisBCN6500, vol donar les gràcies a tot el Staff organitzatiu l’esforç realitzat durant tot el cap de setmana. Menció especial mereix el Club Beach Tennis Barcelona, Co-organitzador del torneig i part imprescidible del projecte.

I com no, agraïr de nou a l’Ajuntament de Barcelona, Secretaria General de l’Esport – Generalitat de Catalunya i Institut Barcelona Esports, el constant suport cap a la Federació. I a tots el Patrocinadors que ens han ajudat a que aquest #BeachTennisBCN6500 hagi estat un dels millors de la història. Gràcies a HEAD, Drive Me, XCGroup, Aneto Natural, Atrápalo, Decathlon L’Illa, Fruitsec Torra Grup, Marcel Herrero, Vichy Catalan, Fisiocrem, Finisher, VISTAOPTICA, Vitamin Well España, Veri, Au nom de la rose – Barcelona.

A l’entrega de trofeus van ser-hi presents: Jaume Marquès (Secretari Junta Directiva FCT i Directiu Responsable de l’Àrea de Tennis Platja), Alba Gamell (Presidenta del Club Beach Tennis Barcelona) i Xavi Calveras (en Representació de XCGroup)

Si desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres.

 

Notícies | Competició | Què és el Tennis Platja? | Organitza | Preguntes freqüents | Contacte

 

Share