Notícies

Preguntes freqüents

1. Primera Categoria

El sistema de competició és de quadre principal amb sistema eliminatòri clàssic + classificacions. Si estàs al quadre principal, i vas guanyant partits, vas avançant en el mateix quadre. En el cas de perdre algun dels partits del quadre principal, segueixes jugant, però passes a un altre quadre on seguiràs jugant partits fins aconseguir la posició definitiva entre tots els participants de la teva categoria i modalitat. És a dir, si en la teva categoria i modalitat hi ha 16 parelles, al finalitzar el quadre principal + les classificacions, segons els seus resultats, tothom tindrà una posició entre 1r i 16è. Per tant, deixa’t la pell en cadascún dels partits que disputis, no importa el resultat del partit anterior, no importa si has perdut, així aconseguiràs la teva millor classificació! 😉

2. Segona Categoria

El sistema de competició és Round Robin (lligueta) + fase final amb sistema eliminatòri clàssic. En la fase Round Robin (lligueta), en el cas de perdre algun dels partits, segueixes jugant. En la primera fase de Round Robin (lligueta), lluitaràs per aconseguir la millor posició possible amb quadre final. Un cop comença la fase final, segueixes jugant, sempre i quan guanyis. Per tant, a la fase lligueta, intenta der el millors resultats, intenta guanyar el mpaxim de jocs possibles, ja que en cas d’empat, també compta la diferència entre jocs guanyats i jocs perduts! 😉

3. A quina hora jugo?

Pots consultar l’horari aproximat a l’ordre de joc, tot i que tingues en compte que la majoria de partits són a continuació”, per tant estigues atent per quan se’t cridi des de la carpa d’organització (aprox. 30-60 minuts entre torn i torn).

4. Quants partits haig de jugar?

Depèn de la categoria i modalitat que estiguis inscrit, però sempre jugaràs un mínim de 3 partits per categoria i modalitat.

5. A qui dono els resultats?

Els resultats s’han d’informar a la carpa d’organització, un cop acabat el partit. Recorda que has de portar les pilotes a la carpa. És important que les pilotes que portis a la carpa portin escrit el número de la teva pista.

6. Puntuació i classificació

Les categories Federades de Dobles Masculí i Femení, són puntuablees pel Circuit Català de Tennis Platja de la FCTennis i pel Circuit Espanyol de la RFETenis.

7. Les pilotes

Les pilotes per jugar els partits, les facilita l’organització (cada pilota porta escrit el número de la pista en que jugueu). Abans de começar el vostre partit, les heu de recollir a la carpa d’organització.

8. Com i quan puc veure els resultats?

A la carpa d’organització podràs consultar en tot moment els resultats i classificació.

9.Què és l’WO?

És una victòria atorgada a una persona perquè el contrincant no s’ha presentat al dia i hora del partit. Es comptabilitza com a 6/0 6/0 en el cas de la fase de lliga.

10. En cas de conflicte, a qui m’he de dirigir?

Has de dirigir-te a la carpa d’organització, on hi haurà el Jutge Àrbitre.

11.Format dels partits

Format Round Robin (lligueta + fase final):
a) Fase Lligueta: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 7 jocs (6-6 tiebreak)
b) Fase Final: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 9 jocs (8-8 tiebreak)
c) Final: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 9 jocs (8-8 tiebreak)

Format Eliminatori amb partits classificatoris:
a) Quadre principal: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 7 jocs (6-6 tiebreak)
b) Partits classificatoris: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 6 jocs (6-6 tiebreak)
c) Finals: s’haurà de disputar, com a mínim, a un set a 9 jocs (8-8 tiebreak)

12. Què haig de fer en cas d’accident esportiu?

En aquest apartat de la web disposes de tota la informació i documentació necessària en cas d’accident.

Si desitges més informació posa’t en contacte amb nosaltres enviant-nos un correu a: tennisplatja@fctennis.cat

tennis-platja1