Notícies

DESCOMPTE PER A FEDERATS PER AL BARCELONA OPEN BANC SABADELL

La Federació Catalana de Tennis i el RCTB1899, han renovat l’acord de col·laboració gràcies al qual tots els tennistes amb llicència catalana en vigor, poden adquirir entrades i abonaments amb un 12% de descompte. El període d’aplicació del descompte serà fins el dia 29 de març.

INFORMACIÓ ENTRADES BARCELONA OPEN BANC SABADELL

Federats FCT

  1. Descompte del 12% aplicable a 1 abonament i a 2 entrades per a cadascun dels dies del Torneig per federat (limitació NO excloent). Descompte NO aplicable a la fase prèvia. Accés venda entrades
  2. Telèfon  venda entrades individuals per a compres superiors a a 08 entrades93 293 48 05 info.barcelonaopenbancsabadell@ctoc.es
  3. Per a compres per part de clubs federats: Enviar e-Correu a  ccoll@rctb1899.es amb  els documents adjunts degudament complementats.

Informació entrades per a clubs

Formulari petició entrades per a clubs

 

Públic General

Venda entrades i abonaments activa

Intercanvi ABONAMENT print@home per tickets a partir del Dijous 18 d’abril  (2 dies abans del inici del torneig i en taquilles exteriors).

Horari de 10 a 17hrs, excepte diumenge i festius de 11 a 16hrs.

Nens menors de 5 anys (acompanyats)

No es pot accedir a la pista central sense entrada. Per accedir a la pista central, és necessari disposar d’entrada, independentment de l’edat. Els  menors de 5 anys , acompanyats  d’un adult, poden  accedir gratuïtament al recinte i la resta de pistes secundaries (segons aforament disponible), mitjançant una entrada/invitació que serà entregada en l’entrada al recinte.

 

Share