Notícies

CURS DE TÈCNIC/A DE TENNIS PLATJA EL 28 I 29 DE MARÇ AL CM TENNIS VALL HEBRON

La Federació Catalana de Tennis i la Real Federación Española de Tenis, organitzaran conjuntament el 1er Curs d’especialització de Tècnic/a de Tennis Platja. El curs, dirigit a tècnics/ques de tennis, jugadors i jugadores de tennis platja així com a tot aquell interessat en aprofundir coneixements en aquest esport, serà impartit per Simona Bonadonna, capitana de l’equip italià de tennis platja i ex-número 1 del rànquing mundial de la ITF.

El curs de tècnic/a de tennis platja, es celebrà el 28 i 29 de març a les pistes de tennis platja del CM de Tennis Vall Hebron i la FCT i la RFET realitzaran un certificat de participació a tots els alumnes. De forma adicional, tots els alumnes que certifiquin està en possessió del Curs de Tècnic/a NI, N2,N3  o acreditin un mínim de 100 hores d’experiència laboral com a tècnic/a de tennis platja, rebran per part de la FCT i la RFET un certificat i un informe federatiu que els acreditarà com a tècnics/ques especialitzats en tennis platja.

INFORMACIÓ DEL CURS

  • Preu general inscripció: 330€ (inclou material docent i dinar del 28 i 29 de març).
  • Preu tècnic/a N1 i NI2,N3: 230€ (inclou drets d’examen i dinar del 28 i 29 de març).
  • Preu per alumnes amb experiència professional com a docents de tennis platja: 280€ (inclou drets d’examen i dinar del 28 i 29 de març).

Les inscripcions es poden realitzar fins el dilluns 16 de març a les 14.00 hores, a través del correu següent electrònic:  toni.fuentes@fctennis.cat 

Informació general curs Tècnic/a Tennis Platja

Formulari inscripció

 

Curs Tècnic_a Tennis Platja

 

Share