Notícies

COMUNICAT OFICIAL FCT: Actualització 08/05/2020

De cara a la represa de l’activitat prevista en la FASE 1, els usuaris de les pistes de tennis de clubs afiliats a la FCT (pistes de tennis) amb independència dels usos (entrenament, lleure, classes particulars…) han de tenir en compte les següents pautes i recomanacions:

Es tracten de pautes i recomanacions que actualitzarem un cop disposem de la informació oficial publicada per les autoritats competents que esperem es produeixi a les properes hores/dies.

Per altra banda, seguint indicacions de la RFET i a l’espera de la regulació que marqui el Ministeri de Sanitat sobre l’activitat esportiva no federada, us comuniquem que activem a partir de demà dissabte 9 de maig, la llicència federativa trimestral d’estiu per facilitar l’accés dels esportistes a les instal·lacions en el cas que finalment sigui obligatòria disposar d’aquesta.

Aquest any, en comptes d’activar-la al mes juny com és habitual, ho fem amb data 9 de maig, amb validesa fins al 30 de setembre de 2020 i mantenint els preus inicials previstos.

Els preus de les llicències, tant per tennis com per tennis platja per aquest període són:

  • Llicència Sots 8: 11,50€.
  • Llicència juvenil (fins als 18 anys): 13,50€.
  • Llicència absolut i sènior: 20€.

Recordeu que aquestes llicències seran homologades a través de la RFET i són vàlides per a la competició. Inclou també l’assegurança d’accident esportiu i responsabilitat civil. Consulteu aquí la resta d’avantatges per disposar de llicència federativa.

El procediment d’alta de llicència serà l’habitual, a través del club.  Aquells que disposin de llicència independent o en vulguin tramitar una de nova, ho poden fer a través del següent enllaç: https://portal.fctennis.cat/app/licencia

Per últim, recordar que aquestes recomanacions, cal sumar-les a les que ja hem publicat anteriorment.

Share