Notícies

Carlos Bautista i Tamara Pichkhadze campions del “Joan Mir”

El tennista del club Cerro del Espino,Carlos Bautista, tercer cap de sèrie, es  va proclamar campió del “VIII Torneig Joan Mir – In memoriam”, una prova internacional sub-16 inclosa en el “Tennis Europe Junior Tour” que es va disputar a les pistes del CT Torelló.

Bautista va sorprendre a la final al màxim favorit, el tennista català del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, al que va acabar derrotant per 6/3, 3/6 i 6/4.

Bautista va vèncer en primera ronda al kuwaitià Reda i en segona a Marc Collado. A quarts de final es va desfer de Jaume Pla per 6/3 i 6/2 i a semifinals del segon favorit, el jugador del CT Barcino, Eduard Esteve, per 2/6, 6/3 i 6/0.

Per la seva part, Toledo va superar sense problemes les primeres rondes i va arribar a semifinals havent perdut un total de cinc jocs en tres partits.

A la penúltima ronda van arribar les primeres dificultats i va esgotar els tres sets per desfer-se del tennista del CT Manresa, David Biosca, quart favorit, per un resultat de 7/5, 5/7 i 7/5, aconseguint d’aquesta forma la classificació per a la final.

Bautista va aconseguir fer el doblet ja que, fent parella amb Ignacio González, van derrotar als primers favorits, la parella catalana formada per Biosca i Esteve, per 6/2 i 6/3.

A la competició femenina, el triomf final va ser per a la jugadora russa Tamara Pichkhadze, segona favorita, que havia rebut una invitació de la organització i que sens dubte va saber aprofitar.

Pichkhadze va derrotar a la final a la primera cap de sèrie la seva compatriota Ksenija Sharifova per 7/5 i 6/2.

La millor representant catalana va ser la jugadora del RCT Barcelona-1899, Miriam Rosell, que va arribar als quart de final per caure davant Sharifova en un disputat partit per 6/3, 6/7(5) i 6/2.

Finalistes Joan Mir 2010.

Share