Notícies

Youzhny acomiada Robredo del US Open

Tommy Robredo va caure eliminat en els vuitens del US Open, després de perdre davant el rus Mikhail Youzhny per 7-5, 6-2, 4-6 i 6-4, en un xoc en què el català va ser incapaç de capgirar el marcador davant la potència del seu rival.
El jugador d’Hostalric, que havia recuperat en sòl nord-americà part de les credencials que el van portar fa diverses temporades al ‘Top-Ten’, va trobar moltes dificultats per tirar endavant els seus serveis, ja que el moscovita, dotzè favorit, va forçar fins a quatre opcions de ruptura i sempre va inquietar des del fons de la pista.
No obstant això, el partit va començar igualat guiat per la contundència des del servei d’ambdós contendents. Així, en el tram decisiu del mateix (5-5), Youzhny va aplicar el seu efectiu joc tallat i va executar el primer dels seus quatre ‘breaks’ en aquest onzè joc del set per assignar-se el primer avantatge.

Reacció inútil

Després d’aquest primer cop moral, el campió aquest curs a la terra batuda de Münich (Alemanya) va millorar en les seves prestacions i va aplicar un parcial de 5-0 per enfundar-se la segona mànega (6-2) per la via ràpida. Malgrat tot, Robredo va protagonitzar una petita reacció en el tercer parcial, on va tornar a sentir-se còmode des del servei.
La mateixa va arribar després de aixecar diverses boles de break en el cinquè joc, on va patir en excés per mantenir-se dins del partit. Amb aquest nou impuls, el català va trencar el seu oponent en la seva primera bola de set, encara que, posteriorment, no va poder mantenir el nivell d’exigència i va cedir el quart en l’únic joc (3-2) en el qual va reduir la intensitat en el servei.

Ara espera Wawrinka o Querrey

D’aquesta manera, Youzhny es mesurarà per aconseguir un bitllet per a les seves segones semifinals al US Open després de les signades el 2006 davant el vencedor del partit entre el suís Stanislas Wawrinka, botxí prèviament del britànic Andy Murray, i del local Sam Querrey.

Share