Notícies

XXV Aniversari del CT La Bisbal d’Empordà

El proppassat dissabte 24 de juliol, el Club de Tennis La Bisbal d’Empordà va celebrar el seu XXVè Aniversari. La pista número 1 va aplegar a un total de 245 socis, entre els que cal destacar la presència del President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, el President de la Federació Catalana de Pàdel, Cristòbal Malet,  el Delegat Territorial de la FCT a Girona, Jordi Ibáñez i l’excel·lentíssim Alcalde de La bisbal d’Empordà, Lluis Sais.

Rodejats d’una increïble decoració, els assistents van ser rebuts per una actuació musical en viu, a càrrec d’un jove grup bisbalenc, els membres del qual estan tots vinculats al Club Tennis La Bisbal. Després de les presentacions inicials i dels parlaments dels presidents de les federacions abans esmentats, així com de l’alcalde de La Bisbal  i del President del propi club de tennis, el Sr. Xavier Ponsatí, va començar el sopar.

Mentre els comensals gaudien del menjar i del bon ambient existent, es va procedir a l’entrega de premis del Campionat Social de Tennis, així com els sortejos de diferents premis, entre ells un viatge a Roland Garros i un altre a Wimbledon. També es va recordar i retre homenatge a diverses persones que són o han estat importants en algun moment d’aquests 25 anys d’història del club.

XXV Aniversari del CT La Bisbal d’Empordà

Share