Notícies

XPRESS TENNIS CUP, NOU PROJECTE DE LA FUNDACIÓ JESÚS SERRA

Xpress Tennis Cup el nou projecte esportiu impulsat per la Fundació Jesús Serra, que compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis.

Es tracta d’un format innovador, on els jugadors competiran en partits xpress de 20 minuts. El campionat està dirigit a nens i nenes d’entre 5 i 12 anys que competiran per equips representant al seu club. Les categories seran: Minitennis (mixta), Sub-10 i Sub-12 (masculines i femenines).

Xpress Tennis Cup
Xpress Tennis Cup es disputarà el 22 d’Abril a Lleida (CN Lleida), el 6 de maig a Girona (Club Tennis Llafranc), el 13 de maig a Tarragona (Club Tennis Tarragona) i el 27 de maig a Barcelona (CEM Tennis Vall d’Hebron).

En cadascuna de les fases es duran a terme les fases classificatòries de les categories sub-10 i sub-12 i la fase provincial de minitennis. A més, al voltant del torneig, es duran a terme activitats i dinàmiques que tenen l’objectiu de fomentar els valors de l’esport, l’esforç personal, el treball en equip i la solidaritat entre joves.

La Gran Final
El 28 de maig a Barcelona (CEM Tennis Vall d’Hebron), es disputarà la Gran Final en què tindran una plaça assegurada els equips campions i subcampions de cadascuna de les categories i modalitats de les fases provincials disputades.

Més enllà de les pistes
En el nostre particular village comptarem amb carpes dels nostres col·laboradors, activitats per a tots els públics des de com mesurar la teva punteria fins a activitats de valors, lounge, photocall, entrevistes als més petits, dj en directe, speaker…

Cal destacar, també, que en la Xpress Tennis Cup estarà present l’associació benèfica Tennis Aid, on els assistents podran portar material de tennis que no facin servir i dipositar-lo a favor de Tennis Aid, que s’encarregarà de fer-lo arribar a aquells qui més ho necessiten.

 

Recorda, el el 22 d’Abril a Lleida (CN Lleida), es donarà el tret de sortida a la Xpress Tennis Cup.

Us hi esperem!

Segueix-los a les xarxes socials: Facebook, Instagram i Twitter

2017-03-21 Xpress Tennis Cup - Cartell

Share