Notícies

XLVIII Potter Cup/ XVIII Gran Premi Generalitat de Catalunya/ XXVII Campionat Internacional de Catalunya de Veterans

La 48a edició de la Copa Potter, l’esdeveniment més rellevant dels International Clubs per jugadors sèniors, tindrà lloc a les pistes de dos dels clubs de Barcelona, ​​el Real Club de Polo i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, de l’21 a el 24 d’octubre de 2021.

Un total de 15 seleccions nacionals es donaran cita a Barcelona, ​​vuit equips masculins i 7 femenins. La competició masculina tindrà lloc al RC Polo, com és tradició i intervindran els següents equips: IC Alemanya, IC Bèlgica, IC França, IC Itàlia, IC Gran Bretanya i IC USA juntament amb el campió de l’edició anterior, IC Irlanda, i l’equip local, IC Espanya.

EL IC Espanya ha designat vuit jugadors liderats per Jordi Mas que formarà equip amb Àlex López Morón, Xavier Llucià, Bruno Barrientos, Marc Becker, Oriol Molina i Antonio Díaz de las Casas, capitanejats per  Santiago Tintoré.

Tots ells intentaran de nou recuperar el títol que van aconseguir el 2013. L’IC Irlanda, defensor del títol, presentarà un equip molt potent liderat per Ross Niland. Niland estarà acompanyat per Stewart Doyle, Tom Hamilton, Alan Donnelly i David King.

Els altres equips compten amb jugadors com l’italià d’origen argentí Marcelo Fuster, en el seu dia 114 de el rànquing ATP.

La competició femenina ha crescut exponencialment des de la primera edició i comptarà amb la participació de set seleccions IC que competiran al RCTB-1899 per classificar-se per a les finals, que de nou es celebraran al RC Polo.

Les vencedores de l’any anterior defensaran el títol i comptaran amb un equip capitanejat per Eva Bes. S’uniran a ella les jugadores Gisela Riera, Cristina Fontelles i l’ex número u del món Rosa Andreu, que s’enfrontarà, entre d’altres, amb l’alemanya Manon Kruse, vigent campiona del món en la seva categoria. Els altres equips que participaran en el quadre femení són IC Bèlgica, IC França, IC Gran Bretanya i IC Irlanda.

La Copa Potter inclourà en el seu programa un clínic per als jugadors amb necessitats especials de la Federació ACELL, que serà impartit per jugadors dels diferents equips.

A més dels dos clubs amfitrions, la Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, l’IC Council, l’Ajuntament de Barcelona, ​​el Consell Català de l’Esport i la Reial Federació Espanyola de Tennis.

Share