Notícies

XLVII Potter Cup/ XVII Gran Premi Generalitat de Catalunya/ XXVI Campionat Internacional de Catalunya de Veterans

La 47 edició de la Copa Potter, l’esdeveniment més rellevant dels International Clubs per jugadors sèniors, tindrà lloc a les pistes dels dos clubs de Barcelona, el Reial Club de Polo i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 del 30 de maig al 2 de juny de el 2019. Un total de 13 seleccions es donaran cita a Barcelona, set equips masculins i sis femenins.

La competició masculina tindrà lloc al RC Polo, com és tradició i intervindran els següents equips: IC Bèlgica, IC França, IC Irlanda, IC Gran Bretanya i IC USA juntament amb el campió de l’edició anterior, IC Itàlia, i l’equip local, IC Espanya, finalista el 2018.  L’IC Espanya ha designat vuit jugadors liderats per l’ex professional Albert Portas i sota la capitania de Santiago Tintoré. Tots ells intentaran de nou recuperar el títol que van aconseguir el 2013.  L’IC Itàlia, defensor del títol, presentarà un equip molt potent liderat per l’ex Copa Davis Charpentier. 

La competició femenina ha crescut exponencialment des de la primera edició i comptarà amb la participació de sis seleccions IC que competiran en el RCTB- 1899 per classificar-se per a les finals, que de nou se celebraran al RC Polo. Les vencedores de l’any anterior defensaran de nou el títol i comptaran amb un equip capitanejat per Eva Bes i s’unirà a elles la en el seu dia jugadora de Copa Federació, Noelia Pérez. Rivals no els faltaran, com l’IC Itàlia, que compta entre les seves jugadores amb l’exjugadora de la Copa Federació i numero 98 en el seu dia del rànquing WTA Alícia Canepa acompanyada entre altres per Francesca Frappi Poldini. Els altres equips que participaran són IC Bèlgica, IC França, IC Gran Bretanya i IC Irlanda.

La Copa Potter inclourà en el seu programa un clínic per als jugadors especials de la Federació ACELL que serà impartit per jugadors dels diferents equips. A més dels dos clubs amfitrions, la Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, l’IC Council, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Consell Català de l’Esport i la Reial Federació Espanyola de Tennis.

Nota de premsa i foto: IC Espanya

potter cup

FOTO: Gisela Riera (IC Espanya) Marco Gilardelli  (President IC Italia i President de la Copa Potter), Jordi Cambra (President RCTB 1899), Sra. Tintore, Sr. Jose Luis Arilla  (ex capità de Copa Potter i ex jugador de Copa Davis) Eva Bes (capitana equip IC Espanya Copa Potter) Berta Tintore (membre del Consell del IC Council i Directora de la Copa Potter) Juan Mª Tintore (President  IC Espanya i President d’honor del RCTB 1899), Sr. Jordi Tamayo (President Federació Catalana de Tennis) i el Sr. Javier Moreno (President Secció Tennis RC Polo).

Share