Notícies

XLV Potter Cup/ XV Gran Premi Generalitat de Catalunya/ XXIV Campionat Internacional de Catalunya de Veterans

Per primera vegada en la seva ja dilatada història, la Copa Potter estén l’àmbit de la competició al tennis femení i seran quatre els equips de l’International Clubs (IC) que prendran part en l’esdeveniment. Es tracta dels conjunts dels IC d’Itàlia, Gran Bretanya, Estats Units i Espanya.

La Copa Potter, que en el quadre masculí arriba a la seva edició número 45, està prevista de l’1 al 4 de juny a les pistes del Reial Club de Polo de Barcelona.

En categoria masculina prendran part set equips, que corresponen als IC de Bèlgica, França, Gran Bretanya, Itàlia, Irlanda, Estats Units i Espanya.

La Copa Potter ha vist en les seves pistes als millors jugadors a nivell mundial en la categoria de +45. L’equip amfitrió serà particularment fort, comptant amb la participació de Javier Sánchez Vicario, guanyador en el seu dia de quatre títols ATP, l’antic campió espanyol júnior David de Miguel, l’ex professional Jordi Burillo i Alex López Morón.

Estats Units, que defensa el títol aconseguit al 2016, enviarà un equip molt competitiu que intentarà aconseguir el vuitè triomf en la competició. Estarà encapçalat pel finalista de Roland Garros i top-10 el 1986, Mikael Pernfors.

El Capità de l’equip, Jeff Cohen, comenta que estan tots amb moltes ganes de tornar a Barcelona: “Hem fet amics de per vida de totes les nacions i estem ansiosos per revalidar el títol i tornar a participar en una competició amb tanta companyonia, esportivitat i prestigi “.

Pel IC França s’anuncia a Patrick Vergnes i pel d’Itàlia a Enrico Casadei, algunes de les principals figures que competiran en l’esdeveniment.

Eva Bes serà la capitana de l’equip femení de l’IC d’Espanya. Bes va encapçalar el conjunt que va aconseguir la victòria en 2016, quan la competició femenina es va estrenar a manera d’exhibició. La prova femenina es disputarà sota la fórmula round robin, tots contra tots.

La Copa Potter inclourà en el seu programa un clínic per als jugadors de l’Acell que serà impartit per jugadors dels diferents equips.

La Copa Potter compta amb el suport de la Federació Catalana de Tennis, la Real Federación Española de Tenis, l’Ajuntament de Barcelona, el Consell Català de l’Esport, el Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i el Reial Club de Polo de Barcelona, amfitrió de la competició

 

Share