Notícies

XERRADA A CÀRREC DE PEPE IMAZ SOTA EL TÍTOL “LA PRESSIÓ AL TENNIS DE COMPETICIÓ”

La Federació Catalana de Tennis impulsa, des de l’any 2017, un projecte propi de promoció i difusió dels valors associats a la pràctica del tennis. El projecte té com a principal finalitat conscienciar sobre els valors associats a l’esport, educar i influenciar en relació amb altres aspectes vitals, així com facilitar una sinergia positiva durant el desenvolupament de la pràctica esportiva.

Durant aquests anys, s’han realitzat accions en diferents competicions juvenils per inculcar bons hàbits, actituds i comportaments entre els jugadors, jugadores, pares i mares. Entre d’altres, voldríem destacar:

–       Enquestes per avaluar l’actitud dels jugadors durant el partit.

–       Premis Valors FCT al jugador i jugadora amb el comportament més ben valorat en les enquestes.

–     Col·laboració en el llibre “Quiero Jugar a Tennis”, escrit per Àlex Moya que vol recordar la importància de la formació integral de les persones a través de la pràctica del tennis.

Aquest any 2023, continuem impulsant el projecte amb l’organització d’una conferència a càrrec de Pepe Imaz, impulsor, juntament amb Marko Djokovic, de l’entitat AMOR & PAZ, que pretén transmetre, a través del tennis, valors que l’Ésser Humà tendeix a oblidar en fer-se adult: respecte, acceptació, agraïment, empatia, ajuda, seguretat, confiança i amor.

Sota el títol “La pressió al tennis de competició”, en Pepe Imaz, que treballa aspectes emocionals amb jugadores joves i jugadors professionals, com en Novak Djokovic, ens parlarà també sobre com conviure amb els nervis abans i durant la competició per poder jugar amb més harmonia i encert.

La conferència se celebrarà dissabte 14 de gener, a les 11:30 hores, al CE Emilio Sánchez, coincidint amb la celebració del Campionat de Catalunya Aleví i està oberta tant als jugadors i jugadores, com als seus familiars.

 

Share