Notícies

XAVIER MATAS I CAROLINA GOMEZ, NOUS CAMPIONS DE LA RED CUP BMW OLIVA MOTOR

El passat diumenge 4 ‘octubre, es varen celebrar les finals de la 2a edició de la Red Cup, organitzada pel Club Tennis Tarragona i que forma part del Junior World Tennis Tour de la ITF. En el quadre masculí, el títol fou pel barceloní Xavier Matas, que es va imposar en un partit molt emocionant a l’alacantí Alejandro Manzanera per un ajustat 6-4 7-5. Matas va guanyar el partit en un últim joc on va tenir fins a 9 avantatges al seu favor abans de guanyar l’últim punt per alçar-se amb el títol.

En el quadre femení, victòria per Carolina Gómez,que es va imposar amb relativa tranquil·litat a la russa Maria Dzmeshkevich per un resultat de 6/2 6/2, en un partit de poc més d’1 hora
En la categoria de dobles masculins, Alejandro Manzanera i David Lleó han perdut davant els cap de sèries número 1, Miguel Pérez i Daniel Mozorov en un vibrant partit que s’ha definit en el súper tie-break final de el tercer set. En els dobles femenins,  Claudia de les Heras i Lucia Linares van superar a la parella Eun Ji Lee i Athina Pitta per 7/6 i 6/2

En el lliurament de premis s’ha obsequiat a tots els finalistes i campions amb un charm exclusiu amb motius tennístics cortesia de Rabat Zaida.
A l’acte de lliurament de premis, han estat presents Carlos Fontana, director general de el grup Oliva Motor, Joan Plana, representant de l’esport a Tarragona, Juanjo García de la Diputació de Tarragona, María José López, consellera d’Esports de l’ajuntament de Tarragona, Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis,  Felip Rodenas, vicepresident de la Real Federación Española de Tenis, Pere Ll. Bergadà, president del Club Tennis Tarragona i Lluís Yebra, director de la Red Cup.

Nota de Premsa: Club Tennis Tarragona
Foto: Gerard Sala

Share