Notícies

WALA, NOU PATROCINADOR OFICIAL DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE TENNIS

Aquest divendres 22 de febrer, s’ha realitzat la signatura del contracte al Museu del Tennis Català.

La Federació Catalana de Tennis ha arribat a un acord pel qual WALA, del Grup Unipreus, es converteix en Patrocinador Oficial de la FCT.

Amb el citat acord el Grup Unipreus, que compta amb 8 botigues arreu de Catalunya, s’incorpora al Programa de Patrocini de la Federació Catalana de Tennis i WALA es converteix en la Botiga Oficial la FCT. A més a més serà el Proveïdor de tèxtil tècnic en exclusiva i la marca tindrà presència en totes les competicions i esdeveniments organitzats per la Federació.

L’acord  també converteix WALA en soci del Projecte de Serveis a Clubs. Els clubs podran accedir a la compra de Producte Oficial de la FCT  a www.walashop.com a preus molt avantatjosos, així com accés a catàleg de tèxtil  exclusiu per als seus col·lectius.

Durant la signatura del contracte, Jordi Tamayo, President de la FCT,  ha destacat la “importància de l’acord per al conjunt del tennis català, donat que els clubs tindran moltes facilitats en la compra de producte oficial de la FCT i la possibilitat de poder realitzar producte tèxtil personalitzat per al seu club a preus molt competitius”.  Per la seva banda, Jordi Querol, Director General del Grup Unipreus, ha destacat que l’acord “posiciona a WALA com a botiga referent del tennis a Catalunya

Share