Notícies

VON DEICHMANN S’IMPOSA A SORRIBES EN LA GRAN FINAL DE L’ITF 25.000$+H DEL CT LA BISBAL

Amb la terrassa i la grada plena de públic ha començat la gran final del III Torneig Internacional Femení Solgironès Ciutat de La Bisbal. Després d’una setmana trepidant i plena d’emocions, s’ha arribat a l’últim partit amb un dia espectacular i amb ganes de veure a les dues millors jugadores d’aquesta edició. S’enfrontaven la valenciana cap de sèrie de número 1 Sara Sorribes i la jugadora de Liechtenstein Kathinka Von Deichmann, cap de sèrie numero 8. El primer set s’ha decantat per la jugadora de Liechtenstein que s’entrena a Munich, per 6/3. En el segon set, Sara Sorribes ha canviat el seu joc i ha començat a jugar més agressiu i més profund. El canvi de tàctica ha fet efecte i s’ha endut el set per un 6/3 també. En el tercer set la valenciana ha començat molt bé. Però amb un 2-0 a dalt i 40-15 Sorribes ha comès una doble falta i Von Deichmann s’ha emportat el joc després de diversos avantatges i punts molt igualats i lluitats. Després d’aquest joc Von Deichmann ha guanyat 3 jocs seguits més i s’ha posat 4-2 per sobre. Sorribes amb problemes amb el servei no ha pogut fer gaire més, i tot i lluitar fins al final ha perdut el set per 6/3.

Les dues jugadores ha marxat corrents cap a Paris a preparar el seu debut a Roland Garros. Abans però, han manifestat haver estat molt a gust i contentes amb l’organització del torneig, i sobretot amb el tracte rebut. Al repartiment de trofeus i premis (3.000 euros per la campiona), hi han assistit les principals autoritats esportives i polítiques del païs. D’aquesta manera acomiadem 10 dies de frenètica activitat tennística, amb una gran repercussió i un rotund èxit organitzatiu.

El Club Tennis La Bisbal Centre Esportiu,  ha manifestat la seva intenció de continuar lluitant per aquest gran esdeveniment, amb moltes ganes i la determinació de continuar creixent i recolzant, d’aquesta manera, el tennis femení.

 

 

Share