Notícies

Vinci jugarà la seva tercera final del Ladies davant Hradecka

La italiana Roberta Vinci manté el seu idil·li particular amb el Barcelona Ladies Open i s`ha classificat per a la final per tercer any consecutiu en superar a les semifinals a Laura Pous, la única tennista de casa que continuava en competició.

Malauradament, Pous s’ha quedat en portes de disputar la primera final d’un WTA Tour, especialment per lamla sort d’haver de jugar pràcticament dos opartits en una tarde.

La de Granollers va veure com la pluja impedia completar el seu partit de semifinals davant Polona Hercog en la jornada de dijous i ha hagut de jugar a partir de la una del migdia aquest partit que ha acabat guanyant per 6/7(7), 6/1 i 7/5.

Posteriorment s’ha disputat  la semifinal entre Sara Errani i la txeca Lucie Hradecka en la que aquesta última s’ha adjudicat la victòria per 6/1 i 7/5.

I només amb dues hores de descans, la de Granollers ha tornat a saltar a la pista per donar resposta a una Roberta Vinci que es retroba a Barcelona amb el seu millor tennis. Malgrat la lluita de la catalana, el cansament ha acabat decantant aquest partit per a la transalpina que s’ha imposat per  4/6, 6/4 i 7/6(4).

D’aquesta forma , Vinci, campiona l’any 2009 en guanyar a Kirilenko i finalista l’any passat davant Schiavone tindrà una nova oportunitat d’aconseguir la victòria en la final que la enfrontarà  a la txeca Lucie Hradecka, que ha arribat a la final sense perdre ni un sol set.

Aquesta final es disputarà a partir de les 13h de dissabte.

Roberta Vinci, finalista per tercera vegada.

Share