Notícies

VILANOVA, SEU DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE TENNIS PLATJA, QUE COMPTARÀ AMB 1.500€ EN PREMIS EN METÀL·LIC

Aquest dimarts 2 de juliol, s’ha reunit la Comissió de Tennis Platja de la FCT. Recordem que la citada comissió, està formada per un representant de cada club amb activitat de tennis platja afiliat a la federació, per Martí Magriñà com a representant dels jugadors i Marta Soler com a representant de les jugadores així com per Alba Gamell, Responsable de Tennis Platja de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Tennis. A més a més, la reunió d’ahir va comptar amb la presència de Jordi Tamayo, President de la Federació Catalana de Tennis, que va aprofitar per posar al dia als diferents membres de la comissió, de totes les gestions institucionals que s’estan realitzant juntament amb Alba Gamell, per donar un impuls al Tennis Platja Català.

A més a més, entre altres temes, ahir es va definir la data i condicions generals del Campionat de Catalunya Absolut per parelles que organitzarà, tal com ja es va comunicar el passat mes d’abril, el CT Vilanova, club que es suma a l’organització de diferents proves del Circuit Català de Tennis Platja per aquest any 2019.

El dia consensuat entre tots els components de la comissió fou el dissabte 28 de setembre, coincidint amb la finalització del Circuit Català de Tennis Platja 2019.  Per altra banda i com a gran novetat, aquest any el Campionat de Catalunya comptarà amb 1.500€ en premis en metàl·lic; 750€ per al quadre absolut masculí i 750€ per al quadre absolut femení.

En la reunió, també es va decidir modificar el reglament del Circuit Català de Tennis Platja 2019, que aquest any era classificatori per al Campionat de Catalunya. El reglament estipula que els 16 millors jugadors i les 16 millors jugadores del circuit, són les classificades per al Campionat de Catalunya, sempre que haguessin disputat un mínim del 50% de les proves de la temporada.  Amb la modificació, s’ajorna per a futures edicions aquest sistema classificatori i per tant, el Campionat de Catalunya 2019 serà obert.

Tant el fet d’obrir el quadre del torneig com la inversió econòmica de la FCT per dotar el torneig de premis en metàl·lic, estem convençuts que seran un impuls per a garantir un gran Campionat de Catalunya Absolut 2019.

Presentacio Campionat Catalunya TP_2

Share