Notícies

VIII Open de tennis de Coma-ruga

La darrera setmana de juliol es va disputar a les instal·lacions del Club de Tennis Comar-ruga Atlètic, la vuitena edició de l’Obert de tennis que ja és tradicional. Un torneig dotat amb 2.000 € en premis i amb proves de categoria masculina i femenina.

El guanyador del torneig va ser el tennista del RC de Polo de Barcelona, Daldo Bonet que es va imposar a la final al jugador del CT Pamplona Eduardo Sanz. En categoria femenina, la guanyadora va ser la representant del CT Tarragona, Núria Roig que va superar a la final a la tennista del CN Lleida, Teresa Pladevall. Cal dir que els guanyadors eren els campions en curs i que d’aquesta forma van revalidar el títol aconseguit l’any 2009.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presencia destacada del President de la FCT, Francesc Orriols, del Delegat Territorial de la FCT a Tarragona, Pere Lluís Bergada, de Javier Gamero, President del CT Comar-ruga Atlètic, d’Àngels Turdiu, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vendrell i del senador Josep Maldonado, President d’Esport Solidari Internacional, entitat a la que es van donar les boles utilitzades en el decurs de la competició.

La festa es va cloure amb una cantada d’havaneres a càrrec del grup “Veles i vents”.

VIII Open de tennis de Coma-ruga

Share