Notícies

VÍDEO COL·LOQUI AMB NACHO FORCADELL

El CCAT (Comitè Català d’Àrbitres de Tennis), va organitzar el passat 8 de maig, un vídeo col·loqui amb l’àrbitre català i vicepresident del CCAT, Nacho Forcadell, recentment nomenat Gold Badge com a jutge de cadira i amb contracte per ATP.

Durant l’acte es van parlar de diversos temes, entre ells, la carrera professional d’en Nacho des dels seus inicis fins a l’actualitat, de la possible incidència de la Covid 19 a l’arbitratge i també es va fer un repàs dels canvis que hi ha hagut aquest 2020 al Reglament.

El vídeo col·loqui, que va comptar amb la participació de 35 àrbitres, va estar dirigit pel president del CCAT, Rubén Fernández, que va felicitar en Nacho per l’èxit assolit recentment i va encoratjar a la resta del col·lectiu a seguir treballant igual de bé que fins ara per tal que l’arbitratge català continuí sent el referent que és actualment. També van participar altres membres del CCAT com en Jordi Margó, Eduard Peidró i Marc Sala.
Gràcies a l’èxit de convocatòria i acceptació, el comitè arbitral es plantejarà organitzar ben aviat altres activitats similars.

Share