VICTÒRIA MEZA I TIM FRANCO, CAMPIONS DE CATALUNYA S11 AL TENNIS BARÀ

El Club Tennis Barà ha acollit del 22 al 28 de juliol el Campionat de Catalunya Sub 11, que ha finalitzat amb les victòries de Victòria Meza i Tim Franco en els quadres individuals.

En el quadre individual femení, la jugadora del Cercle Sabadellès Victòria Meza es va proclamar campiona després d’imposar-se en la final a Anna Serafimovitch (CE Emilio Sánchez) per 6/0 6/1. Meza va fer un torneig molt sòlid, només cedint quatre jocs en tot el campionat. En la prova masculina, el campió va ser el tennista del CT Cabrils Tim Franco després de superar a Aaron Jiménez (CT Les Argelagues) per un doble 6/2.

Pel que fa als dobles, en la prova femenina, les campiones van ser la parella formada per Martina Soteras i Victòria Meza, que van imposar-se a Carla Mas i Chloe Rius per 7/5 6/0. En el masculí, Amadeu Jordi Piqué i Aarón Jiménez van superar a Hugo Muñoz i Jaume Montero per 6/1 6/3. Per últim, en el mixt, Marc Fernández i Chloe Bru van vèncer a Jaume Montero i Carla Mas per 6/3 6/4.