VICTORIA MEZA I TIM FRANCO, CAMPIONS DE CATALUNYA ALEVÍ

Victoria Meza i Tim Franco han estat els campions del Campionat de Catalunya Aleví – Trofeu Joan Torné i Reverter “In Memoriam”, disputat a les pistes del RC de Polo de Barcelona del 13 de gener al 4 de febrer.

La jugadora del Cercle Sabadellès 1856, primera cap de sèrie del quadre, va fer un torneig molt sòlid, només cedint sis jocs en tot el campionat. La final va ser el duel més competit que va tenir, imposant-se a Anna Serafimovitch per 6/2 6/2. D’aquesta manera, Meza va repetir triomf després que l’any passat també es coronés en la prova Sub11. Per la seva banda, Serafimovitch havia estat campiona Benjamí i sots campiona del Sub11.

En el quadre masculí, el tennista del Club Atlètic Laietània, tercer favorit del quadre i campió l’any passat del Sub11, va tornar a endur-se el trofeu després de superar a Pablo Jiménez per 6/3 6/4 en un duel molt disputat d’inici a fi. El jugador del RCTB-1899, doncs, es va tornar a quedar a les portes de la victòria, ja que el 2023 també va ser finalista de la mateixa prova.

En la divisió 2, disputada al Tennis Club Badalona, els campions van ser Clàudia Gutiérrez i Unai Canas, que es van imposar a Mar Pelach (6/4 0/6 7/5) i Àlex Anestiadi (6/0 7/5), respectivament.