Notícies

VICTORIA MEZA I PABLO JIMÉNEZ, CAMPIONS DE CATALUNYA BENJAMÍ

Del 26 de març al 14 d’abril es va celebrar una nova edició del campionat de Catalunya Benjamí al CIT Cornellà. Victoria Meza (Terrassa H C) i Pablo Jimenez (RCTB 1899) van ser els guanyadors en categoria femenina i masculina individual d’un torneig en què es van inscriure més de 250 jugadors.

Les finals dels quadres individuals es varen disputar el divendres 15 d’abril. En el quadre femení, Victoria Meza va fer un torneig espectacular superant a totes les rivals amb solvència.  En semifinals va superar a Lucia Redon amb un contundent 4/0 4/0. A la final es va imposar a la Carla Mas, del CT Tarragona, per 4/1 4/1.

Per la seva banda, en el masculí, Pablo Jimenez també va fer un torneig molt sòlid, només cedint un set en la final davant Tim Franco, del Canet 1971. El Pablo va perdre la primera mànega per 2/4, però no va defallir i va igualat el matx amb un 4/2 a favor seu. En el súper tie-break decisiu, el barceloní, es va imposar per 12/10.

Finalment, en els quadres de dobles, victòria per la parella Elisabeth Carretero / Marina Soriano (CT Mataró) en tres sets enfront de Carla Lendinez / Carla Mas ( CT Tarragona). En el doble masculí, Guillermo Cuevas / Pablo Jimenez (RCTB 1899) es van imposar còmodament a Jan Bagur / Roger Bernal (CT Mataró). Pel que fa al mixt, els guanyadors van ser Carla Mas / Jaume Montero, que van haver de patir per emportar-se el títol després d’un ajustat 4/0 2/4 10/ 5 davant Marc Fernández / Chloe Bru (CT Barcino).

Share