Notícies

Vargas i Lázaro, Campions de Catalunya Júnior.

El tennista del CT Manresa, Marc Lluis Vargas, sisè cap de sèrie, es va proclamar Campió de Catalunya Júnior en derrotar al jugador del RCT Barcelona-1899, Jordi Vives, per 6/4 i 6/2 a la final disputada a les pistes del CT San Gervasio.Per arriba a la final, Vargas va derrotar en semifinals al màxim favorit de la competició, el tennista del RCT Barcelona-1899, Oriol Roca, per 3/6, 6/3 i 6/4. Per la seva part, Vives, va accedir a la final en superar a les semifinals al jugador del CT Tarragona, Pablo Gor, setè cap de sèrie, per 4/6, 6/3 i 6/2.

Pel que fa a la competició femenina, el títol de campiona va ser per la tennista del CT Barcino, Andrea Lázaro, setena cap de sèrie, que va derrotar a la final a la primera cap de sèrie, la jugadora del CT de la Salut, Judit Domingo, per 6/1 i 6/1. En les semifinals, Lázaro es va desfer de la representant del RCT Barcelona-1899, Anna Abadias, quarta favorita, per 6/0 i 6/1 mentre que Judit Domingo, superava la tennista del RCT Barcelona-1899, Georgina Segarra, que no era cap de sèrie i que havia entrat en la competició mitjançant una invitació, per un marcador de 6/2 i 6/1.

La competició, que es va disputar duran tota la setmana a les pistes del CT San Gervasio. va gaudir d´un excel·lent nivell tennistic des de les primeres rondes.

Share