Notícies

L’URGELL CELEBRA EL SEU MIG SEGLE D’HISTÒRIA

El Club Tennis Urgell ha celebrat aquest diumenge 15 d’abril, el seu mig segle d’història amb un seguit d’actes des de migdia fins al vespre.

Vermut popular, música en directe, dinar de germanor i desfilada de moda han estat les activitats que s’han realitzat durant tota a la jornada a la que han assistit prop de dos centes persones vinculades amb l’entitat de la Partida de Balàfia.

La presidenta, Blanca Nos, ha destacat en el seu parlament que “aquests cinquanta anys d’història han donat per molt en el terreny esportiu. Hem assolit èxits, títols, campionats, hem crescut en instal·lacions, en serveis, però jo m’atreviria a dir que, pel damunt de tot, ens hem fet un forat en la societat lleidatana, fins al punt de convertir-nos en un referent per al teixit social de la ciutat i de tot el territori.
Aquesta fita l’hem aconseguit gràcies a la tasca de molta gent: començant pels que van posar en marxa el club l’any 1968, seguint amb els que van continuar amb aquella tasca, per tots els presidents i les juntes que ens han precedit, i acabant per la feina de tots els que, en un moment o altre, han treballat i han col·laborat amb el club, sense oblidar tampoc a les institucions que ens han donat suport o a les empreses privades que ens han fet costat.
Però, pel damunt de tot, aquests cinquanta anys de vida són el resultat de la confiança i de l’estimació dels socis i sòcies, des del primer fins a l’últim. Són ells, sou vosaltres, especialment les famílies, les que heu fet que el club tirés endavant i que arribés on és avui”.

No s’han volgut perdre la vetllada la regidora d’Esports a l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra; el diputat Paco Cerdà; el president de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, i el representant territorial a Lleida de la FCT, Ignasi Garcia.

Un dels moments més emotius ha estat l’homenatge als anteriors presidents de l’entitat: Jaume Farré Albiñana, Josep Mª Florista, Jaume Sarret, Joan Aurellano, Josep Angel Comes, Jordi Marcos Forcada, Màxim Miranda i Ramon Mestres.

Així mateix s’ha reconegut al soci més antic, el segon i el tercer: Francisco Viladrich, Ramon Falcón, qui ha fet un breu resum de la història del Club, i Francisco Sans.

La tarda ha finalitzat amb música en directe i la desfilada de moda amb marques i botigues de la capital del Segrià.

NOTICIA I FOTOS: Àrea de Comunicació Club Tennis Urgell

Share