Notícies

Una vintena de tennistes benjamins a la trobada RDS de la Caparrella

Foto Trobada RDS copia

Les instal·lacions de la Caparrella de la Federació Catalana de Tennis a Lleida van acollir aquest cap de setmana una jornada d’entrenament/competició adreçada a la categoria benjamí i emmarcada dins el programa RDS (Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors i jugadores).

La vintena de tennistes convocats van participar en entrenaments tècnics-tàctics, en partits d’entrenament i en proves coordinatives. Els citats van ser, pel CT Urgell, Nil Rubio; del CT Lleida, Adrià Franco, Lande Culleré, Alejandro García, Meritxell Teixidó, Maria Ruiz, Irene Barios i Martina Ensenyat; del CN Lleida, Dani Fraile, Roger Dolcet, Jordi González, Joana Ripoll, Cèlia Torrelles i Anna Noguero; del Sícoris Club, Toni Mayoral, Alan Vilafañe i Marc Farré; i del CT Mollerussa, Oriol Huguet, Jan Garrofé i David Gálvez.

La Recerca, Detecció i Seguiment de jugadors i jugadores catalans és una prioritat federativa que es du a terme a través dels directors dels clubs. Així, les joves promeses del tennis català són convocades a les jornades del RDS, que permeten als tècnics de la Federació i dels clubs del territori conèixer la realitat del tennis juvenil català. Més de 320 jugadors/es de més de 50 clubs participen en les jornades RDS de la FCT.

L’objectiu d’aquestes jornades es obrir la FCT a tots el clubs i a un major nombre de jugadors/es, ampliant l’ oferta de serveis als clubs i millorant el nivell del tennis català mitjançant el treball en equip entre els tècnics, el clubs i la FCT. També es busca augmentar la motivació i la relació entre el jugadors/es catalans/es i conèixer la realitat global i particular del tennis català en diferents etapes formatives, motiu pel qual s’elabora d’una base de dades de jugadors/es.

Share