Notícies

UFEC I FCT GESTIONARAN EL CM TENNIS VALL HEBRON

L’Ajuntament de Barcelona va resoldre el passat dimarts 19 de febrer, el concurs públic de gestió del Centre Municipal de Tennis Vall Hebron.   La Federació Catalana de Tennis, gestora de la instal·lació des de l’any 1993 i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), gestor de diverses instal·lacions esportives, entre elles el CEM Estació de Nord, varen presentar proposta conjunta de gestió de la instal·lació.

Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes així com el d’estudi de les mateixes per part de l’Ajuntament de Barcelona, aquest ha resolt a favor de la UTE formada per UFEC i FCT,  pel que ambdues entitats gestionaran el CM Tennis Vall Hebron durant els propers 8 anys.

La UTE formada per la UFEC i FCT, iniciarà aquesta nova etapa de gestió a partir del proper dia 1 d’abril. Una etapa en la que la instal·lació continuarà sent referència per al tennis català,  seguirà a disposició de les escoles de tennis base dels clubs de la ciutat de Barcelona i al servei de tots els practicants del nostre esport de la ciutat.

Share