Notícies

Trujillo, també es proclama Campió de l’ITF del Cercle Sabadellès-1856

Gabriel Trujillo, en veritable estat de gracia, es va proclamar campió del torneig ITF Futures que es va disputar a les pistes del Cercle Sabadellès-1856 i suma, d’aquesta forma, la seva segona victòria consecutiva.
El tennista del CT de la Salut, sisè cap de sèrie, va derrotar a la final el segon favorit, l’italià Alessio di Mauro, per un contundent marcador de 6/2 i 6/2.
El tennista català va mostrar el seu gran estat de forma durant tota la competició en la que cap rival va aconseguir guanyar-li un set.
Trujillo va derrotar en primera ronda l’americà, Pollock, per 76(5) i 6/4, en segona ronda es va desfer de Gerard Granollers per 6/0 i 6/4. Ja als quarts de final, el campió va vèncer el tercer favorit, l’italià Vagnozzi per 7/6(10) i 6/1 i a la penúltima ronda va derrotar Guillermo Olaso per un espectacular marcador de 6/0 i 6/0.
Per la seva part, Di Mauro va arribar a la final en deixar fora de la competició a Pablo Santos, el seu rival a les semifinals, al que va guanyar per 6/1 i 6/4.
Aquest es el tercer títol de la temporada de Gabriel Trujillo desprès que la anterior setmana guanyes el Ciutat de Terrasa i que anteriorment ja hagués estrenat el seu palmarès amb la seva victòria a Cartagena.

Share