Notícies

Trobades de Minitennis, Iniciació a la Competició Formativa

L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar la iniciació a la competició a l’esport del tennis des d’una perspectiva educativa – formativa. En les diferents trobades es fomentarà la participació dels nens i nenes de les escoles de tennis que s’han iniciat a la pràctica del tennis i els donem l’oportunitat de participar en competicions inicials de caire lúdic, interactuant amb nens i nenes d’altres clubs i escoles de tennis.

Donat que s’ha obert el període d’inscripcions, sí com a Club esteu interessats en organitzar alguna Trobada, per tal de sol·licitar-la, cal que empleneu els formularis corresponents que trobareu al web de la FCT al següent enllaç: https://www.fctennis.cat/?page_id=996 .

Al mateix enllaç podreu trobar més informació sobre l’organització de les Trobades.

A mesura que es vagin sol·licitant anirem confeccionat el calendari d’aquesta temporada.

Per tal de poder programar amb temps i disposar del material necessari per a l’activitat, us demanem que feu la sol·licitud amb antelació.

Per a més informació, us podeu adreçar a les següents adreces de correu electrònic: minitennis@fctennis.cat (província de Barcelona), tarragona@fctennis.cat  (província de Tarragona);

lleida@fctennis.cat (província de Lleida), tecnificacio@tennisgironi.cat (província de Girona).

El minitennis, formació i competició.

Share