Notícies

Trobada de Minitennis a Sant Sadurní

El Pavelló Municipal d’Esports de Sant Sadurní D’Anoia va ser l’escenari el proppassat diumenge de la primera Trobada de Minitennis de la FCT de l’any 2010, que va ser organitzada per Master Sports amb la col·laboració del CT Sant Sadurní i l’Ajuntament de la ciutat.

La participació d’enguany va trencar totes les previsions donat que van ser gairebé 100 els nens i nenes que van prendre part en aquesta segona edició de la trobada i més de 200 les persones que es van donar cita a les graderies.
Com sempre, es va dividir la prova en dues categories: “Minitennis” i
“Iniciació”. En el quadre “A” de Minitennis la victòria va ser per Pau Font, del CT Collbató, que es va imposar al seu company de club, Pau Ribas. En el quadre “B” va guanyar Ferran Sequera, del CT Olesa, que va superar a James Considene del CT Sant Sadurní.
En el quadre “A” d’iniciació, la victòria va ser per Roger Sequera, del CT Olesa en derrotar al jugador del CT Castellbisbal, Carlos Alonso, mentre que en el quadre “B” Judith Fontanals, del CT Can Via va superar al seu company de club, Arnau Goñi.
L’entrega de trofeus va ser presidida pel President del CT Sant Sadurní, Pere Joan Valls i pel representant de la FCT, Francesc Botifoll.

Share