Triomfs catalans al Circuit Nacional TTK

Dues de les sis proves disputades al torneig de l’Stadium Casablanca de Saragossa, puntuable pel Circuit Nacional TTKWarriors, les van guanyar tenistes catalans.

L’èxit més notable va arribar a la prova “benjamí femení” on les bessones Teixidó, del CT Lleida, van protagonitzar la final en la que va acabar imposant-se Ares en derrotar a la seva germana Aran per 7/6 i 6/0.

Per arribar a la final, la campiona havia deixat fora de competició a Paula Castillo, Laia Conde i Ines Benito mentre que Aran havia derrotat a Zoe Hernández, Marta Falceto i Elena Sofía Gutiérrez.

I pel que fa a la categoria “aleví masculí”, es va proclamar campió el tennista del CN Lleida, Nestor Giribet, que va derrotar a la final al representant de la Agrupación Deportiva San Juan, Miguel Abete, per 6/3, 4/6 i 7/5.

En el seu camí fins el títol, Giribet s’havia desfet de Jorge García, Carlos Terres i del jugador del CT Lleida, Carlos Ruíz, per 6/3 i 6/2. El tercer català a les semifinals del torneig va ser el jugador del CT Urgell, Pep Canyadell que va cedir davant Abete per 6/4 i 6/1. La resta de competicions van tenir aquests resultats:

Benjamí Masculí: Nicolas Álvarez a Alejandro Garcia per 6/3 i 6/1

Aleví Femení: M.Van den Bosch a Rocio Safont per 6/1 i 6/1

Infantil Masculí: Pedro Martínez a Pablo Irigaray per 6/0 i 6/4

Infantil Femení: Irene Burillo a Carmen Mantecón per 6/2 i 6/0

Ares i Aran Teixidor protagonistes de la final benjamí femení.