Notícies

Tret de sortida al IV Campionat de Catalunya Escolar de Tennis – Trofeu Fundació Jesús Serra

El proper dissabte 24 d’abril arrenca la quarta edició del Campionat Escolar de Tennis de Catalunya, que es disputarà a les quatre províncies catalanes amb la peculiaritat que a la competició hi participen equips que representen alumnes de l’Educació Secundària Obligatòria dels centres d’ensenyament catalans.

Poster Final Four

prem per fer més gran l'imatge

Els jugadors participants han d’ésser estudiants matriculats al centre educatiu i competeixen en una fase prèvia provincial que es disputa els caps de setmana del 24 d’abril, 1 i 8 de maig a diferents clubs catalans.

El 15 de maig es disputarà la Final Four en la que hi participaran els campions provincials de cada categoria a les pistes del CT Llafranc.

Es pot participar amb equips masculins i femenins a la categoria “A”, per a alumnes de primer i segon d’ESO, i la categoria “B”, per a alumnes de tercer i quart d’ESO.

Les eliminatòries es disputen amb dos partits individuals i un doble.

Els equips guanyadors de cada categoria a la Final Four guanyaran una beca universitària atorgada al centre educatiu per poder estudiar a la Universitat Abat Oliba – CEU a Barcelona.

Tret de sortida al IV Campionat de Catalunya Escolar de Tennis - Trofeu Fundació Jesús Serra

Share