Notícies

TORRÓ I POUS DISPUTARAN LA FINAL FEMENINA

Les caps de sèrie 1 i 2 del Campionat de Catalunya Absolut han complert els pronòstics i disputaran demà dissabte a partir de les 10 del matí, la final de la 110a edició del Campionat de Catalunya Absolut. Trofeu Joan Margets i Ferrer “In Memoriam” que es disputarà a les instal·lacions del CT Girona. Pel que fa, a la categoria masculina, ahir es varen disputar els quarts de final de la competició amb la presència de Roberto Carballés i Albert Montañés, com a noms més reconeguts.

La jornada va començar amb la primera semifinal que la disputaven Maria Teresa “Tita” Torró i l’olotina del RCT Barcelona Júlia Payola. La cap de sèrie número 1 de la competició no va tenir cap problema per derrotar, a la seva final, amb un joc sòlid del fons de la pista que va fer que el resultat fos un clar 6-0 i 6-2.

A la segona semifinal, que es va disputar a continuació, entre Laura Pous, cap de sèrie número 2 de la competició i la selvatana del RCT Barcelona Marina Bassols va ser una mica més disputat, tot i que al final va caure al costat de Pous per un 7-5 i 6-1. La veterania i el “temple” de la de Granollers va ser clau per no patir més del compte, en el seu partit de semis.

Pel que fa al quadre masculí, s’han disputat els quarts de final amb la presència del tinerfeny Roberto Carballés, com a cap de sèrie 1 de la competició i la substitució de Marc López per Pol Feixas.

Semifinal 1 femenina (12:00h)

Maria Teresa Torró guanya a Júlia Payola per 6-0 i 6-2

Semifinal 2 femenina (14:00)

Laura Pous guanya Marina Bassols per 7-5 i 6-1.

Quarts de final. Categoria masculina

Ferran Ventura guanya a Pol Vaquero per 6-4 i 6-1.

Albert Montañés guanya a Jeremias Lima per 6-2 i 6-0.

Nikita Tatyanin guanya a Pol Feixas per 6-1 i 6-1

Roberto Carballés guanya a Arnau Rodríguez 6-1 i 6-0.

Les semifinals masculines seran Montañés vs Ventura i Carballés vs Tatyanin. Degut a la previsió de pluja els tres partits es disputaran a 10:30h.

NOTICIA I FOTO

Carles Alonso

Responsable Premsa del Torneig

Share