Notícies

TORNEN ELS FAMILY DAYS DEL BARCELONA OPEN BANC SABADELL

El Barcelona Open Banc Sabadell tornar a organitzar, un any més, una de les activitats més esperades abans de la celebració del torneig, els Family Days, on la diversió i la passió pel tennis s’uneixen. Aquest esdeveniment consisteix en una jornada molt especial en la que el torneig du a terme activitats, sortejos i regals en alguna ciutat fora de Barcelona.

Cadascuna d’aquestes jornades s’organitzarà en paral·lel a les finals del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que ja estan en joc en cadascuna de les províncies. D’aquesta forma, tots els assistents als Family Days també podran veure gratis els partits entre els tenistes més prometedors del país (començaran a partir de les 10h). Quan acabin les finals, qui vulgui tindrà l’oportunitat de participar en un clínic liderat per alguna llegenda del Barcelona Open Banc Sabadell. Aquest any, es comptarà amb la presència de dues llegendes del tennis, Marc López y Tommy Robredo, així com amb una jugadora sorpresa, que estaran oferint clínics exclusius per als fans que s’inscriguin.

A més del clínic també hi haurà un sorteig de regals amb entrades pel torneig i productes exclusius dels seus patrocinadors. També tindràs l’oportunitat de fer-te fotos inoblidables amb el Trofeu Conde de Godó i amb Goody, la mascota del torneig.

 

Dates i ubicacions:
o CT TARRAGONA 03/02 (Amb Marc López)
o CERCLE SABADELLÈS 04/02 (Amb Marc López)
o CT D’ARO 10/02 (Amb Tommy Robredo)
o CT LLEIDA 11/02 (Amb Tommy Robredo)

 

Com participar:

Registre: Assegura’t d’inscriure’t per a l’esdeveniment a través de l’enllaç. Només inscriure als nens i nenes que vulguin participar en el Clínic, no pares, mares o tutors legals.

 INSCRIU-TE AQUÍ!

Share