Notícies

TORNEIG SOLIDARI eTENNIS: Resposta coronavirus

BANNER-TORNEIG

En aquesta emergència sanitària que estem vivint causada per la COVID-19, la Federació Catalana de Tennis posa en marxa una iniciativa per recaptar fons pel projecte “Resposta Coronavirus” de  l’Hospital Clínic de Barcelona. Aquests fons, ajudaran a cobrir les despeses assistencials, materials i de recerca per combatre i frenar la COVID-19.

En concret, la iniciativa de la Federació, consta en l’organització del primer Torneig de eTennis On Line, a través de la plataforma de Play Station. En col·laboració amb The Dog King Academy, el torneig comptarà també amb l’atractiu que les semifinals i la final, seran transmeses en directe per Twitch, la principal plataforma de reproducció en directe del món.

Les inscripcions estan obertes des d’aquest dijous 2 d’abril fins el dijous 9 d’abril i es poden realitzar a través de la plataforma de competició de la Federació Catalana de Tennis o bé a través de la compra del Packs de classes de The Dog King Academy. Destacar que aquest torneig és obert a tothom que tingui més de 12 anys i que no cal disposar de llicència federativa per participar-hi.

El torneig compta amb la col·laboració de Nacon Gaming, HEAD i el Reial Club de Tennis Barcelona 1899, que aportaran els diferents premis del torneig per ajudar a  a incentivar la participació

Per a més informació, consulta el següent enllaç: https://fctennis.cat/torneig-etennis-catala/

Share